Functionele backpack rugzakken van Nomad


Prijs

€ 129 - € 200

Maat
8 producten gevonden
Sorteer op 

De backpack rugzakken van Nomad zijn dé backpack rugzakken voor backpackers.

 

Nomad is een Nederlands merk wat wereldwijd bekend is geworden dankzij kwalitatief hoogwaardige reis- en outdoorartikelen. Het verkoopt (backpack) rugzakken, outdoor kleding, accessoires, tenten, slaapzakken en slaapmatten. Nomad staat voor functionele producten van hoogwaardige kwaliteit die keer op keer kunnen worden meegenomen op reis. 

Functionele backpack

Deze hippe backpack rugzakken hebben een hoog draagcomfort en zijn tevens enorm functioneel. Zo zijn de backpack rugzakken gemakkelijk te verstellen waardoor het dragen van deze rugzakken geoptimaliseerd kan worden. Bij veel van de Nomad backpack rugzakken is het hoofdvak zowel via de bovenzijde van de backpack als de handige voorlader te bereiken, heeft het een praktische indeling en is het tevens voorzien van banden die ervoor zorgen dat alle inhoud op zijn plaats blijft. De backpack rugzakken zijn daarnaast voorzien van vakken voor drinkflessen. 

Dames backpack

Voor dames is er een speciale lijn backpack rugzakken opgezet, de women's fit backpack. Deze backpack is zo ontwikkeld dat deze de contouren van het vrouwelijk lichaam beter volgt waardoor deze goed aansluit op de rug en heupen van vrouwen waardoor het draagcomfort van de backpack wordt vergroot.