Nomad comfortabele slaapmat voor een goede nachtrustPrijs

€ 69 - € 320
17 producten gevonden
Sorteer op 

Op zoek naar de meest comfortabele slaapmat voor je eerstvolgende kampeer- of backpackvakantie?

 

Voor een goede slaapmat tot 12 centimeter zit je bij Nomad helemaal goed. Kies uit een eenpersoons of tweepersoons slaapmat. Elke mat is van uitstekende kwaliteit en is veelal voorzien van soft touch stretch materiaal. Daarmee garanderen we jou een goede nachtrust, onmisbaar voor een korte of lange vakantie in de buitenlucht.

Een self inflating slaapmat van uitstekende kwaliteit
Een slaapmat die zichzelf opblaast, dat is kenmerkend voor onze slaapmatten. Draai het ventiel open en jij hebt nergens geen omkijken naar. Elke mat biedt de perfecte ondersteuning voor je lichaam en voorkomt allerlei lichamelijke klachten. De antislip voorkomt schuiven in de binnentent. Voor een comfortabele mat voor je nachtrust zit je bij ons dus helemaal goed, want elke mat is voorzien van een anti-schimmelbehandeling.

Een Nomad zelfopblazende slaapmat voor kamperen of logeren.

Voor de meest comfortabele slaapmat maak je een keuze uit onze verschillende matten. Zowel een tweepersoons slaapmat als een slaapmat voor een persoon is van topkwaliteit en gaat jarenlang mee. Je kunt de mat dus meerdere vakanties gebruiken. Neem de mat om te slapen eenvoudig mee op een kampeer- of logeervakantie en doe mooie reiservaringen op.