Compacte slaapmatten voor fiets/motorvakantiesPrijs

€ 59 - € 90
4 producten gevonden
Sorteer op 

Comfortabel slapen op een compacte self inflating slaapmat.

Met een compacte slaapmat verzekert elke vakantieliefhebber zich van een aangename overnachting in de openlucht. Een slaapmat uit onze online shop is geschikt voor onder meer een motorvakantie, een fietsvakantie of een overnachting op de camping. Comfortabel overnachten is binnen enkele muisklikken te realiseren, dus zorg dat je zo'n slaapmat in huis haalt.

Bij Nomad bieden we reizigers onder meer de keuze uit verschillende compacte zelfopblazende slaapmatten. Je hoeft dus geen pomp mee te nemen om een luchtbed op te pompen. Zodra je het ventiel opendraait, blaast de slaapmat zich vanzelf op. Dit betekent dat je minder bagage hoeft mee te nemen, ideaal dus voor een motor of fietsvakantie. Zowel in het binnen- als buitenland. 

Neem een compacte slaapmat mee op reis.

Of je nu graag fietst, op de motor stapt of gewoon kampeert in een tent, een goede slaapmat is belangrijk voor je nachtrust. Dit helpt je om de volgende dag weer uitgerust een nieuwe activiteit te ondernemen. Met een compacte slaapmat van onze site weet je zeker dat je investeert in een goede nachtrust tijdens je verblijf op de camping.