Koop een Nomad dagrugzak voor dagtripjes


Prijs

€ 29 - € 130

Maat
16 producten gevonden
Sorteer op 

Optimaal draagcomfort met een daypack rugzak

 

Compact je bagage vervoeren tijdens een dag trip in het binnen- of buitenland? Het kan eenvoudig met een kleine rugzak van Nomad. Deze tas met beperkte inhoud draag je gemakkelijk over je schouders en is bij uitstek geschikt voor het vervoeren van kleine reisbenodigdheden zoals een flesje drinken, een wandelkaart, een fotocamera of andere reisaccessoires

Maak het jezelf gemakkelijk en sjouw niet onnodig met al je reisbagage door de aankoop van een daypack rugzak. Een kleine dagrugzak is er in allerlei kleuren en modellen. Daarmee heb je al je dagbagage binnen handbereik en dit is zeker tijdens een citytrip of dagje uit ontzettend handig. Ga voor comfort en gemak en bestel de gewenste reistas via onze site.

Maak je dagtrip comfortabel met Nomad
Een dagrugzak van onze site verzekert iedere reiziger van optimaal draagcomfort. Of je nu een dagje doorbrengt in Amsterdam of een wereldstad bezoekt zoals Londen of Barcelona, voor elke korte reis bieden wij een passende reistas. Dit stelt jou in staat je handen volledig vrij te hebben, zonder dat je omkijken hebt naar alles dat je nodig hebt voor een dagje uit.