Altijd warm in een katoenen slaapzak van Nomad

Prijs

€ 59 - € 190
15 producten gevonden
Sorteer op 

Een katoenen slaapzak van Nomad is altijd een goed item om achter de hand te hebben. Of het nu is om te gaan kamperen of wanneer u ergens een nachtje gaat logeren, een katoenen slaapzak is een goede investering. 

Tijdens het kamperen kan het voorkomen dat er koude nachten bij zitten, maar met een slaapzak met katoenen voering is dat geen probleem. Door de katoenen voering blijft de warmte binnen in de slaapzak zodat het tijdens koudere nachten lekker warm blijft. Maar katoen ademt ook zodat het ook lekker koel kan zijn wanneer er wel warme nachten zijn. Het is een multifunctionele slaapzak die u zeker mee moet nemen wanneer u gaat kamperen. 

Ook tijdens het logeren is het een ideale slaapzak om mee te nemen, het is altijd een verassing waar u terecht komt als u ergens gaat logeren. Waar de slaapplek ook is, met deze slaapzak kunt u altijd en overal heerlijk slapen.

De extra grote katoenen XL slaapzak voor iedereen.

Wanneer u wat groter van stuk bent, of het gewoon fijn vind om een ruime slaapzak te hebben kunt u ook terecht bij Nomad. De extra grote XL slaapzak is kwalitatief precies zo gemaakt als het normale formaat en geeft ook exact hetzelfde comfort.