Een rugtas met laptopvak voor school/werk


Prijs

€ 64 - € 130

Maat
9 producten gevonden
Sorteer op 

Nomad rugzakken met laptopvak

 

Naast speciale rugzakken voor tijdens het reizen en backpacken, biedt Nomad ook een rugtas met laptopvak aan. Deze laptop rugzak is ideaal om te gebruiken voor school of werk en kan ideaal een laptop of een tablet herbergen. En niet alleen dat. Vanwege de grote vakken is er ontzettend veel ruimte om veel in kwijt te kunnen. Ondanks de ruimte zal de laptop rugtas zeer comfortabel in het gebruik zijn. Zo bewijst Nomad dat het niet alleen thuis is in outdoorproducten, maar dat hun producten ook goed in het dagelijks leven te gebruiken zijn. 

Nomad heeft een collectie van verschillende laptop rugzakken in de collectie, waarin afhankelijk van de soort laptop rugtas, een laptop van maximaal 15,6 inch inpast. Kenmerkend aan de laptoptas is dat het ruim en comfortabel moet zijn. Het type Velocity daypack kent drie uitvoeringen van 24 liter en 32 liter in vier verschillende kleuren en heeft een compartiment, waarin zowel een laptop als een tablet past. Daarnaast bevat de tas een groot documentenvak en een voorvak om genoeg overige zaken weg te werken. Het type reporter is dan weer een handige tas, die op verschillende manieren gedragen kan worden.

De verschillende soorten laptop rugzakken kunnen van polyester zijn, maar ook van nylon. Bij de meeste rugzakken zijn de zijkanten en de achterkant opgevuld met schuim, voor een optimale bescherming van de laptop of tablet. Ook de verstelbare draagbanden zijn zacht met schuim verwerkt voor een hoog draagcomfort. De Velocity is zelfs voorzien van een geïntegreerde regenhoes.