Nomad lichtgewicht tent van topkwaliteit


Prijs

€ 289 - € 999
9 producten gevonden
Sorteer op 

Nomad lichtgewicht tunneltenten, geschikt voor intensief gebruik.

 

Tijdens het backpacken komt een tunneltent die niet te veel weegt goed van pas. Op zoek naar een lichtgewicht tent van topkwaliteit? Maak kennis met het assortiment van Nomad. Of je nu met 2, 3, 4 of 5 personen op reis gaat, wij bieden lichtgewicht tenten van verschillende formaten. Je vindt bij ons altijd een uitvoering die geschikt is voor jouw reis. Bekijk ons aanbod in de webshop om een goede indruk te krijgen van onze stevige en praktische tenten. Nomad tenten zijn bekend over de hele wereld en voorzien in de kampeerpret. Ze zijn ideaal om mee te nemen op de motor, fiets of kano.

Hoogwaardige kwalitatieve outdoor tenten

Denk je aan veelzijdige tenten van topkwaliteit, dan denk je aan Nomad. Wij bieden een ruim aanbod tenten voor iedere trip. Een voordeel van een Nomad tent is de praktische indeling. De Nomad Masai 5 heeft bijvoorbeeld twee verschillende slaapcabines. Volwassen en kinderen hebben op deze manier hun eigen slaapruimte. De ruime Masai beschikt over een totale oppervlakte van 13.1m². Dankzij de voorgevormde DAC 13 mm aluminium tentstokken, het ring- en pinsysteem, V-haringen, scheerlijnen en stormbanden zet je Masai 5 gemakkelijk en stabiel op. De tent is dankzij het hoogwaardige waterdichte Ribstop polyester materiaal extra geschikt voor regengevoelige landen. De buitentent is volledig getaped en heeft een PU coating. Tevens heeft de tent een anti-lekkend rits systeem. Een ander populair model is de Nomad Tellem voor 4 personen. De tent weegt 6.6 kilogram en heeft een oppervlakte van 12m². De buitentent is volledig getapet op de naden, vlam vertragend en PU gecoat. De Tellem is erg flexibel in gebruik. In de tent zijn slaapplaatsen van 2 + 2 te creëren, maar ook 3 + 1. Ideaal dus! Ben je op zoek naar een wat kleinere variant voor 2 personen? De Nomad Valley is een uitstekend idee. Lichtgewicht hoeft niet ten koste te gaan van comfort, dat blijkt uit de vele features van deze tent. De tent weegt slechts 4.48 kilogram en heeft een compact formaat van 45 x 18 centimeter. De Nomad Valley is gemaakt van 75D Oxford polyester met een waterkolom van 5000 millimeter. Dankzij de doodlopende stoksleuven kan de tent zelfs door 1 persoon opgezet worden. Dit exemplaar is ook beschikbaar als 3-persoonstent.

Lichtgewicht tent snel en gemakkelijk bestellen

Iedere lichtgewicht tent is de webshop is gekoppeld aan een voorraadsysteem. Hierdoor kun je dus altijd de beschikbare voorraad zien op de website. Heb je er een gevonden die voldoet aan je wensen? Plaats je bestelling gemakkelijk en snel online. We zorgen ervoor dat jouw aankoop binnen enkele werkdagen bezorgd wordt.