Lichtgewicht slaapmat voor je backpackvakantiePrijs

€ 109 - € 180
4 producten gevonden
Sorteer op 

Lichtgewicht slaapmatten van Nomad speciaal ontwikkeld voor backpacking

 

Backpacken is een onvergetelijke ervaring. Als je er eenmaal van hebt geproefd, doe je het graag nogmaals. Voor een onvergetelijke nachtrust tijdens een backpackvakantie zit je bij Nomad helemaal goed. Wij bieden je een lichtgewicht slaapmat die je gemakkelijk meeneemt in je backpack rugzak. Zo heb je nergens geen omkijken naar en verzeker jij jezelf van een aangename nacht.

Self inflating slaapmat: wat levert het jou op?

Een self inflating slaapmat is een slaapmat die zichzelf opblaast. Dit maak je mogelijk door het ventiel van de slaapmat open te draaien. Het stevige materiaal (schuimrubber) zorgt ervoor dat je comfortabel ligt. Daarmee verzeker jij jezelf van perfecte ondersteuning voor je rug en geniet je van een aangename nacht. Geef je lijf de rust die het nodig heeft en haal ook zo'n lichtgewicht slaapmat in huis voor je eerstvolgende backpackreis. 

Lichtgewicht matje, onmisbaar op elke backpack checklist

Of je nu gaat backpacken of kamperen, Nomad helpt je graag verder omtrent een comfortabele slaapplek. De lichtgewicht  slaapmatten zijn er in verschillende kleuren, modellen en uitvoeringen. Daarmee bieden we voor elke vakantieganger wat wils. Maak een keuze uit het veelzijdige assortiment op de site en ga een geslaagde backpackvakantie tegemoet.