Dames Merino wollen onderkleding
Prijs

€ 59 - € 130
6 producten gevonden
Sorteer op 

NOMAD Merinowollen dames onderkleding: natuurlijk, functioneel en comfortabel

 

Tijdens je sportieve inspanningen is datgene wat je direct op het lichaam draagt van cruciaal belang voor je comfort. En dan denk je misschien niet direct aan wol! Maar wol van het Merino schaap bezit een groot aantal unieke eigenschappen die het uitermate geschikt maakt als basismateriaal voor (functionele) onderkleding. Zo voelt kleding gemaakt van Merinowol dankzij de extreem lange en dunne vezel superzacht aan.
Merinowol reguleert de lichaamstemperatuur op natuurlijke wijze door afhankelijk van de omstandigheden vocht op te nemen of af te geven.


Doordat wol, in tegenstelling tot katoen- en kunstvezels, warmte genereert zodra het vochtig wordt, biedt wol extra warmte in koude, vochtige weersomstandigheden. Onder warme omstandigheden zal wol de lichaamstemperatuur reguleren dankzij de uitstekende ademende werking van wol. Stilstaande lucht is de beste isolator. En omdat ieder product gemaakt van de Merino vezel uit miljoenen microscopisch kleine, isolerende luchtzakjes bestaat, biedt Merinowol voor uiteenlopende buitensportactiviteiten de allerbeste isolatie bij het laagste gewicht.

Bovendien beschikt Merinowol over een permanente, natuurlijke resistentie tegen microbiële groei, 
waardoor de kleding zonder vervelende geurvorming meerdere dagen achtereen gedragen kan worden.
Dankzij deze bijzondere kwaliteiten is Merinowol ideaal voor de meest uiteenlopende buitensport activiteiten zoals wandelen, fietsen, schaatsen en skiën, onder alle weersomstandigheden en het hele seizoen door! En natuurlijk ook om je gewoon dagelijks in te kleden!