Sheltersuit

NOMAD X Sheltersuit – I sleep anywhere

Wanneer je een slaapzak bij ons koopt wordt bij de zending het retourlabel meegestuurd om je oude slaapzak aan Sheltersuit te doneren.

Zodra je nieuwe slaapzak wordt geleverd kun je jouw oude slaapzak in de doos doen en het bijgeleverde retourlabel uitknippen en op de doos plakken. Breng je pakket naar een PostNL-punt en verstuur kosteloos je oude slaapzak naar Sheltersuit.

Omdat iedereen warmte, bescherming en waardigheid verdient

Wereldwijd slapen miljoenen mensen noodgedwongen op straat. En dat aantal groeit met de minuut. Armoede, psychische problemen, plotseling verlies van werk, natuurrampen en oorlogen zijn de meest voorkomende oorzaken van dakloosheid. Alleen al in Nederland zijn er bijna 40.000 mensen noodgedwongen op straat beland.

Buiten overleven ongeacht de omstandigheden. Dat is de verbindende missie van Sheltersuit en NOMAD®. Al sinds de start van Sheltersuit in 2014 heeft NOMAD® slaapzakken gedoneerd aan de stichting en dit jaar is besloten om de samenwerking te intensiveren.

Een kleine maar effectieve schuilplaats.

De Sheltersuit is ontwikkeld als een kortetermijnoplossing voor een groot probleem. Het lost het daklozen- en vluchtelingenprobleem niet op, maar het beschermt wel mensen die op straat leven in de meest barre weersomstandigheden. Wij geloven dat ieder mensenleven telt en daarom heeft iedereen het recht op deze kleine schuilplaats als ze die nodig hebben.

Kies je nieuwe slaapzak uit!