Een goede nachtrust met Nomad slaapzakken

Prijs

€ 49 - € 260
37 producten gevonden
Sorteer op 

Een goede nachtrust met Nomad slaapzakken 

De deken model of donzen mummy slaapzakken van Nomad, die steeds in de beste materialen zijn uitgevoerd, zorgen ervoor dat kamperen een heel stuk comfortabeler wordt. Dankzij de 3D-Polarshield en de 3D-Helixthermo technologie geniet je zelfs bij de meest uiteenlopende temperaturen van een zachte nachtrust. 3D-Helixthermo staat garant voor instant comfort. Niet alleen zijn deze slaapzakken bijzonder warm en zacht, ze zijn ook een echt lichtgewicht en nemen weinig volume in. Door hun buitengewone isolatiecapaciteiten en uitstekende duurzaamheid zijn deze slaapzakken bestand tegen extreme temperaturen.

Ook de 3D-Polarshield staat bekend om zijn fantastische isolatie en compact volume. Deze technologie wordt dan ook gebruikt in de reeks van lichtgewichtslaapzakken. Geniet van een ultieme kampeerervaring met een 3D-Polardown slaapzak, die de beste eigenschappen van dons en synthetisch materiaal combineert, met als resultaat een extreem lichte, perfect isolerende én bovendien vochtbestendige slaapzak.


Naast de traditionele mummieslaapzak beschikt Nomad eveneens over een uitgebreid gamma aan modellen dekenslaapzakken. Ideaal om bijvoorbeeld bij vrienden te logeren. Het Polygiene systeem van Nomad voorkomt bovendien dat vieze, onwelriekende bacteriën en schimmels zich kunnen nestelen in de stof. Ook modellen die aanritsbaar zijn aan elkaar bieden wij aan.

Kortom, of je nu kiest voor een deken- of mummieslaapzak en een al dan niet aanritsbaar model, dankzij onze 3D-Polarshield, 3D-Polardown, 3D-Helixthermo en tot slot de Polygiene technologie vind je bij ons alles om zorgeloos te kamperen.

Warm en comfortabel kamperen kan naast een goede slaapzak natuurlijk niet zonder een kwaliteitsvolle slaapmat.

Allround, comfort of lichtgewicht slaapmat, ze zijn allemaal ontwikkeld met het oog op duurzaamheid, zijn steeds compact en voelen uiteraard comfortabel aan.