kampeertenten en lichtgewicht tunneltenten


Prijs

€ 239 - € 1499
12 producten gevonden
Sorteer op 

Hoogwaardige familietenten en lichtgewicht tunneltenten.

Op zoek naar een ruimtelijke en flexibele tent om in te kamperen? Maak snel kennis met het ruime assortiment van Nomad. Of je nu met 2, 3, 4 of 5 personen op reis gaat, bij ons vind je tenten van elk formaat. Neem een kijkje op onze website om een goede impressie te krijgen van onze aanbod. Onze tenten zijn bekend over de hele wereld en zorgen voor groot kampeergenot. Onze tenten staan bekend om de vele mogelijkheden en zijn vaak relatief licht van gewicht. Bekijk onze collectie direct online.

Zoals we eerder al benoemde, wij hebben tenten voor iedereen. Heb je een reis met z’n tweeën op de planning staan? Bekijk de Nomad Valley View eens. Deze tent is uitermate geschikt om mee te nemen op de motor, fiets of zelfs kano. De tent weegt maar 4.48 kg en heeft een verpakkingsgrootte van 45 x 18 cm. De tent heeft twee deuren, namelijk een voor- en zijdeur. Beide zijn voorzien van een gaasdeur. De Valley View is ook beschikbaar voor 3 personen. Voor 4 personen spreekt de Nomad Tellem veel kampeerders aan dankzij de flexibele indeling. Je kunt de binnentent naar eigen behoefte in delen in 2 + 2, of in 3 +1 slaapplekken.

Al onze producten stimuleren mensen over de hele wereld om grensverleggende avonturen op te zoeken. Klein of groot, dichtbij of ver. We zijn begonnen als een producent van slaapzakken begonnen. In de loop der jaren kwamen hier steeds meer producten bij, maar de essentie van onze organisatie is altijd hetzelfde gebleven: Nomad is nomadisch; onafhankelijk en altijd in beweging en klaar voor ieder avontuur dat ons lokt

De producten in onze webshop zijn gekoppeld aan ons voorraadsysteem. Dit betekent dat je op onze website de actuele voorraad ziet. Een tent gevonden die aan al je wensen voldoet? Bestel gemakkelijk en snel online. Binnen twee dagen ontvang je je bestelling thuis.