Origins Collection,rugzakken en slaapzakken

Prijs

€ 29 - € 180
8 producten gevonden
Sorteer op 

Nomad OriginscollectionNOMAD sinds 1978

Nomad is een Nederlands merk met een wereldwijde aantrekkingskracht. The Nomad Company werd 40 jaar geleden opgericht door Bob Kooijmans met als doel kwalitatief hoogwaardige outdoorproducten te ontwikkelen zoals slaapzakken, matten, tenten, tassen, outdoorkleding en accessoires. Betrouwbare producten die je jaar na jaar begeleiden op al je reisavonturen.

Nomad is nomadisch: onafhankelijk, altijd in beweging en klaar voor ieder denkbaar avontuur. Daarom stimuleert en faciliteert het merk outdoorliefhebbers over de hele wereld om grensverleggende avonturen op te zoeken en er vervolgens intens van te genieten.


40 jaar NOMAD

Nomad viert dit jaar haar veertigjarige jubileum. Het bekendste Nederlandse outdoormerk heeft een rijke geschiedenis. Zo werd de eerste Nederlander op de top van de Mount Everest ondersteund met een uitrusting van Nomad. De eerste Nederlanders bereikten de Noordpool dankzij de Nomad North Pole ’97 Expedition. Het merk heeft talrijke innovaties op haar naam staan in mummie- en kampeerslaapzakken. Veel gezinnen hebben thuis een slaapzak, slaapmat, rugzak of tent met het bekende geelblauwe logo.

De NOMAD Origins Collection is vanaf 10 april te verkrijgen bij onze Origins Collection dealer of op onze website.

Op de hoogte blijven van alle #originaladventures, volg Nomad op Instagramm en Facebook.  Heb je ook een #originaladventures beleefd met één van de producten van Nomad deel dit met ons via Social media.