Origins Collection, backpacks, Sleepingbags

Price

€ 29 - € 180
8 products found
Order by 

Nomad Originscollection

NOMAD sinds 1978
 

Nomad is een Nederlands merk met een wereldwijde aantrekkingskracht. The Nomad Company werd 40 jaar geleden opgericht door Bob Kooijmans met als doel kwalitatief hoogwaardige outdoorproducten te ontwikkelen zoals slaapzakken, matten, tenten, tassen, outdoorkleding en accessoires. Betrouwbare producten die je jaar na jaar begeleiden op al je reisavonturen.

Het merk heeft een rijke geschiedenis. Zo werd de eerste Nederlander op de top van de Mount Everest ondersteund met een uitrusting van Nomad. De eerste Nederlanders bereikten de Noordpool tijdens de Nomad North Pole ’97 Expedition. Te voet nota bene.

Nomad is nomadisch: onafhankelijk, altijd in beweging en klaar voor ieder denkbaar avontuur. Daarom stimuleert en faciliteert het merk outdoorliefhebbers over de hele wereld om grensverleggende avonturen op te zoeken en er vervolgens intens van te genieten.

 

40 jaar NOMAD
 

Het Nederlandse outdoormerk NOMAD bestaat 40 jaar en viert dat met een speciale Origins Collection. De meest iconische producten uit de beginjaren worden opnieuw in de schijnwerpers gezet. Het zijn de originele ontwerpen van toen, maar dan aangepast met de nieuwste technieken. Iconisch, authentiek en gelimiteerd verkrijgbaar, elk product heeft een uniek nummer.

 
De NOMAD Origins Collection is vanaf 10 april te verkrijgen bij onze Origins Collection dealer of op onze website.
 

Op de hoogte blijven van alle #originaladventures, volg Nomad op Instagramm en Facebook.  Heb je ook een #originaladventures beleefd met één van de produdcten van Nomad deel dit met ons via Social media.