Heb je kampeer- of logeerplannen met je kind.



Prijs

€ 39 - € 170
4 producten gevonden
Sorteer op 

Het belang van een goed camping slaapmatje of campingbedje voor je kind.

 

Als je met je gezin gaat kamperen of een van je kinderen gaat logeren, dan is het slim om je goed voor te bereiden. Niets is er vervelender dan, als je eenmaal bent aangekomen, blijkt dat je belangrijke spullen vergeten bent. Kleding, verzorgingsproducten en handdoeken vergeet je niet zo snel, maar wat wel eens aan de aandacht wil ontsnappen is een comfortabel slaapmatje voor in de tent. Of een zelfopblazend slaapmatje van het topmerk Nomad voor je logerende zoon of dochter, omdat er op locatie geen logeerbedden aanwezig zijn.

Als je kind gaat logeren of jij met hen gaat kamperen, dan is een goede nachtrust cruciaal. Overdag zijn je kinderen actief en willen ze spelen en plezier hebben. Dat betekent dat ze 's nachts goed moeten uitrusten. Een klein slaapmatje, dat tegelijk comfortabel is, is dan een goed idee. Niet alleen neemt een klein matje weinig bagageruimte in, ook kun je tegenwoordig voordelig en eenvoudig een zelfopblazend slaapmatje kopen die niet opgeblazen hoeft te worden. Dat scheelt een hoop tijd, energie en frustratie!

Kies voor de kwaliteit, het comfort en de scherpe prijzen van Nomad.

Zorg dus dat je altijd een kwalitatief goed slaapmatje, het slimste is: meerdere, op voorraad hebt voor de logeerpartijen van je kinderen en jullie vakanties. Met een fraai en voordelig klein slaapmatje van Nomad weet je zeker dat je goed zit. En je kinderen 's nachts goed in hun tent liggen! Kijk snel rond in onze webshop en bestel snel en tegen scherpe prijzen jouw ideale camping slaapmatje!