Nomad slaapzakken, compact en comfortabel

Prijs

€ 139 - € 230
17 producten gevonden
Sorteer op 

Compacte donzen slaapzakken met 3D-Polardown of 3D-HelixThermo vulling voor de nodige warmte.

 

Wanneer je naar de Ardennen op vakantie gaat, is een goede nachtrust belangrijk. Zeker als je diverse activiteiten beoefent zoals fietsen, zwemmen, mountainbiken, kajakken en kanoën. Met een compacte slaapzak  van Nomad gun jij jezelf een comfortabele nachtrust. Na een intensieve tocht op de fiets of motor kom je 's nachts perfect tot rust.

Mummy slaapzakken met 3D-Polardown vulling uit de Nomad collectie zijn altijd gevuld met RDS-dons. Liever geen dons kijk dan naar de modellen welke beschikken over 3D HELIXTHERMO vulling waardoor jij je verzekert van optimale warmteverdeling. Kortom, na het beoefenen van al je sportieve activiteiten is er niets fijners dan wegkruipen in je compacte Nomad slaapzak om goed uit te rusten. Bij Nomad heb je te allen tijde de keuze uit diverse soorten slaapzakken.

Optimaal genieten in de Ardennen.

Een compacte mummy slaapzak stelt jou in staat om optimaal te ontspannen tijdens je vakantie in België. De capuchon houd je hoofd altijd lekker warm. Uiteraard is de slaapzak ook mee te nemen naar de camping of andere kampeerplekken in de buitenlucht. Bovendien zijn de slaapzakken gemakkelijk mee te nemen en wegen ze bijna niets. Daarmee bespaar je jezelf onnodig sjouwwerk. Ga voor kwaliteit en kies voor een compacte slaapzak uit onze shop.