dekenmodel slaapzakken voor kamperen of logeren

Prijs

€ 59 - € 270
39 producten gevonden
Sorteer op 

Nomad dekenmodel slaapzakken met 3D-Polarshield of 3D-Helixthermo vulling.

De 3D-Polarshield of 3D-Helixthermo vulling van een Nomad slaapzak zorgt er voor, dat het tijdens koude nachten behaaglijk warm in de slaapzak blijft. Toch zorgt deze isolatietechniek er niet voor dat de slaapzak zwaarder wordt, integendeel de slaapzak blijft ultralicht, zodat ze geschikt is voor elke outdoor trip in ieder seizoen van het jaar.

De dekenmodel slaapzak.

De dekenmodel slaapzak is een populaire slaapzak die niet alleen tijdens het kamperen te gebruiken is, maar ook ideaal is voor een nachtje logeren bij familie of vrienden. Een Nomad dekenmodel slaapzak is van uitstekende en hoogwaardige kwaliteit. Afhankelijk van het type slaapzak is deze van polyester of katoen. Een Nomad slaapzak met katoenen voering zal zowel in de winter als in de zomer voor voldoende ventilatie zorgen. Een eigenschap van katoen is dat vocht gemakkelijk afgevoerd kan worden. Een ander voordeel is dat een dekenmodel  slaapzak aanritsbaar is met een andere slaapzak, voor nog meer comfort. 

Nomad is een begrip als het gaat om outdoor- en campingproducten. Het bedrijf dat dit jaar zijn 40 jarig jubileum viert, staat vooral bekend om outdoorkleding, tassen, tenten en slaapzakken. Voor het kamperen zijn de slaapzakken van Nomad zeer populair. Of het nu gaat om een slaapzak dekenmodel, een kinderslaapzak of een xl slaapzak, Nomad heeft het in de collectie.