De beste slaapzak voor het kamperen

Prijs

€ 49 - € 190
17 producten gevonden
Sorteer op 

De verschillende soorten kampeer slaapzakken

 

Voor een goede slaapzak tijdens het kamperen, maar ook voor in een vakantiehuisje, tent, carvan of tijdens het logeren, kan Nomad de beste kampeer slaapzak leveren. Deze slaapzak kan in de winter maar ook in de zomer uitstekend dienst doen, doordat het gemaakt is van uitstekende en hoogwaardige materialen. Niet voor niets is Nomad daarom al 40 jaar actief op de markt van outdoorproducten. 

Nomad heeft een grote verscheidenheid aan verschillende soorten slaapzakken. Zo is er de mummy slaapzak, waarin de gebruiker helemaal in de behaaglijk warme slaapzak kan wegduiken. Deze mummy slaapzakken, met een vulling van Polardown met  RDS dons, zijn erg comfortabel, zodat koude temperaturen geen vat hebben op de gebruiker. Men kan ook kiezen voor de dekenmodel slaapzakken. Deze polyester of katoenen slaapzak heeft een uitstekende ventilatie, juist door het ademende katoen wat erin verwerkt is. De meeste slaapzakken zijn aanritsbaar, waardoor het zelfs mogelijk is deze aan een andere slaapzak te ritsen. Voor Kinderen zijn er speciale kinderslaapzakken in vrolijke kleuren en voor lange personen is er een xl slaapzak. 

Nomad kwaliteit

Door het gebruik van Polardown met RDS dons of 3D-Polarshield vulling en de 3D-helixthermo techniek zijn de slaapzaken uitstekend geïsoleerd en te gebruiken bij zeer koude temperaturen. Ondanks dat het een dunne slaapzak is, zal de kwaliteit van isolatie zeer hoog blijven. Ook zijn de slaapzakken vochtbestendig en zorgt het Polygiene systeem ervoor dat de slaapzakken vrij blijven van schadelijke bacteriën, schimmels en vieze geurtjes. De combinatie tussen gebruikte technieken en materialen zorgt voor uiterst kwaliteitsvolle slaapzakken.