Nomad lichtgewicht slaapzak voor backpacken

Prijs

€ 89 - € 270
29 producten gevonden
Sorteer op 

Lichtgewicht backpack slaapzak: wat zijn de voordelen?

 

Tijdens een backpackvakantie is het belangrijk zo min mogelijk bagage mee te nemen. Je wilt zo min mogelijk kilo's meesjouwen op je rug. Dit lukt je uitstekend met een slaapzak lichtgewicht van Nomad. Een Nomad lichtgewicht slaapzak stelt jou in staat ontspannen te backpacken en garandeert jou bovendien een warme nacht. 

Een trekkers slaapzak is ideaal om te backpacken. Een mummy slaapzak is namelijk licht in gewicht en weegt daardoor vrijwel niets. De slaapzak neemt weinig ruimte in beslag is daarmee ideaal voor zowel kampeerders als backpackers. Kies voor een eenpersoonsslaapzak en houd jezelf aangenaam warm in een frisse nacht. De donzen slaapzak past gemakkelijk in je rugzak en neem je dus eenvoudig overal mee naartoe.

3D-Polardown RDS dons en 3D-HelixThermo

De wasbare 3D-HelixThermo vulling zorgt voor een efficiënte warmteverdeling in de slaapzak en is ook nog eens ongevoellig voor vocht. Dit is niet geheel onbelangrijk bij een overnachting in de buitenlucht. Kies je voor de 3D-Polardown met RDS dons vulling dan lig je er elke nacht warmpjes bij . Bovendien voldoet dit soort dons aan de allerhoogste kwaliteitseisen en is het zeker niet nodig om je zorgen te maken. Bestel daarom zo'n dekenmodel slaapzak en ga een mooie vakantie of reis tegemoet.