Wandelschoenen
Prijs

€ 149 - € 150
1 producten gevonden
Sorteer op 

Wandelschoen

Voor een stevige wandeling is een goede wandelschoen onmisbaar. In het assortiment van Nomad vind je de Hilander wandelschoen. Deze is stevig en biedt perfecte ondersteuning voor flinke wandelingen. Daarnaast voorkomt een goede wandelschoen ook uitglijden en beschermt het je voet tegen scherpe stenen of struiken. Last van een fikse regenbui tijdens het wandelen? Geen probleem. Onze wandelschoen houdt je voeten ook nog eens goed droog! De Hilander wandelschoen valt in de categorie B/C wandelschoen.

Soorten wandelschoenen

Er zijn uiteraard veel verschillende soorten wandelschoenen. Wij leggen graag de verschillen uit. De zogenoemde A-categorie zijn lichte wandelschoenen. De schoen is in dit geval geschikt voor elke wandeling. Denk bijvoorbeeld een rondje door het bos, strand of licht glooiend terrein. In de B-categorie vallen trekking- of bergwandelschoenen. Qua soepelheid zijn ze te vergelijken met categorie A, alleen zijn deze schoenen vaak van iets zwaardere kwaliteit. Zware trekkingschoenen vind je in categorie C. Deze zijn geschikt voor ruig terrein. Voor de echte klimmer zijn er schoenen uit categorie D. Het betreft stijgijzer-vaste schoenen. Deze zijn geschikt voor extreme tochten en beklimmingen. De zolen van deze schoenen zijn niet buigzaam, het stijgijzer klik je vast op de zool.

Bestel nu online

Ben je ook graag in de buitenlucht en kun je wel een goede wandelschoen gebruiken? Bestel dan nu snel online en ontvang je nieuwe wandelschoenen binnen drie dagen al thuis. Bij Nomad ben je verzekerd van diverse hoogwaardige producten voor het buitenleven. Kleding, tassen, tenten, slaapzakken en nog veel meer, je vindt het allemaal bij ons. Wij geloven in producten die je begeleiden op al je reisavonturen, jaar na jaar. Beleef je eigen avontuur met onze producten als trouwe reisgenoot. Heb je een vraag over ons assortiment of wil je advies? Neem contact met ons op. Vertel ons je wensen en wij denken met je mee om tot de beste oplossing te komen.