Nomad Weekend Wildlings


Prijs

€ 20 - € 200
7 producten gevonden
Sorteer op 

 

Ga je met je vrienden een weekend weg, naar een festival of op een korte actieve vakantie? Dan zijn de Weekend Wildlings perfect om je spullen in mee te nemen! Deze robuuste en praktische weekendtassen voor mannen zijn lekker stoer. Ze hebben een tijdloos ontwerp en gaan jarenlang mee. 

Robuuste weekendtas of dagrugzak

Deze robuuste herentassen zijn in verschillende modellen en maten verkrijgbaar. Ze bieden je ruimte voor de bagage die je op een korte trip nodig hebt. Er is plek voor al je kleding, sportschoenen, reisaccessoires, toiletartikelen en apparatuur. Zo’n handige backpack of duffel is ideaal voor gebruik in je vrije tijd en een daypack doet ook goed dienst als dagelijkse werktas. In deze mannentas zit namelijk een speciaal vak voor je laptop. Dit compartiment is voorzien van een beschermende laag zodat je computer veilig te vervoeren is. Ook je documenten en lunchpakket passen gemakkelijk in de backpack. Verder kun je de dagrugzak gebruiken als sporttas voor je wekelijkse sportactiviteiten. 

Weekend Wildlings Slaapzak

Weekend Wildlings Blazer slaapzak is van vele extra's voorzien, de capuchon is voorzien van een aantrekkoord zodat je alle warmte in de slaapzak kan houden en de kou buiten. De rits kan van beide kanten geopend worden zodat er ventilatie van de onderzijde van de slaapzak mogelijk is. 

Sterke, functionele en ruime reistassen

De reistassen zijn gemaakt voor échte mannen. Ze zijn allemaal zeer functioneel en sterk. Dit maakt ze uitermate geschikt voor een mannenweekend naar een hippe stad of voor een uitje met outdoor activiteiten. Ieder model heeft een smaakvol design en een uitgekiende vakindeling. Ze bieden je bovendien het nodige comfort tijdens het dragen. Tijdens een sportieve wandeltocht door de bergen of de bossen komt dit goed van pas. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de hoeveelheid spullen die je mee wilt nemen op je reis, kun je kiezen voor een stoere Weekend Wildling rugzak of een veelzijdige Weekend Wildling duffel. De ruime duffeltas biedt je extra veel ruimte. Deze reistas heeft diverse slimme opbergvakken en kun je dragen met de handvatten of op je rug meenemen. 

Stevige herentassen met stoer ontwerp

Al jouw avonturen worden een succes met zo’n stoere weekendtas van Nomad. Plaats je bestelling en pak gauw je tas in voor een weekendje weg met de mannen naar Barcelona, Rome of Dublin. Of zoek je spullen bij elkaar voor een korte vakantie in de Belgische Ardennen of een weekend wintersporten met je kameraden. Jouw mannen weekend kan met een tas voor échte mannen niet meer stuk!