Nomad onderkleding gemaakt van Merino wol

Categorie

Prijs

€ 59 - € 130
12 producten gevonden
Sorteer op 

Nomad onderkleding gemaakt van superzacht merinowol. 

Goede onderkleding gemaakt van merino wol is daarbij ook onmisbaar. Merino wol is namelijk superzacht, kriebelt niet en zorgt ervoor dat de lichaamstemperatuur goed reguleert. Altijd handig bij veranderlijk weer.
Tot slot maakt een jas van softshel of een fleece vest uw garderobe compleet. Softshel is namelijk wind en waterdicht. Doe daar een fleece vest bij en je hebt alleen maar functionele items. Perfect voor reizen en avontuur!

Of je nu een reis gepland hebt of op zoek bent naar avontuur; een goede uitrusting is geen overbodige luxe. In ons ruime assortiment aan kleding vindt je alles om goed voorbereid op weg te gaan. Voor een verre reis of een avontuur is het juiste materiaal van groot belang. Wanneer je bijvoorbeeld een inspanning levert, moet je kleding hebben die ademt en vocht opneemt en afvoert. Dit is het geval bij bijvoorbeeld een polo of shirt met dri-release. 

Dri-release zorgt ervoor dat vocht goed verplaatst en het shirt of de polo sneller droogt. Een ander materiaal dat vocht afvoert is de vezel coolmax. Dit is onder andere verwerkt in de coolmax sokken die dienen als wandelsokken. Onze Coolmax sokken zorgen ervoor dat je voeten droog blijven. Naast wandelsokken en shirts moet je de juiste broek en overkleding kiezen. Ons assortiment biedt een ruime keuze aan shorts, een broek of afritsbroek. Een afritsbroek is bijvoorbeeld reuze handig als u te maken krijgt met weersveranderingen en een shorts komt weer van pas bij warm weer.