Hoe kies je een goede slaapzak

Prijs

€ 49 - € 270
48 producten gevonden
Sorteer op 

NOMAD SLAAPZAKKEN ZIJN ER IN ALLE SOORTEN EN MATEN LICHTGEWICHT SLAAPZAKKEN, KAMPEER SLAAPZAKKEN OF GEWONE SLAAPZAKKEN OM UIT LOGEREN OF MEE OP KAMP TE GAAN.

Hoe kies je een goede slaapzak? Heb je een lichtgewicht slaapzak nodig omdat je hem op de rug of op de fiets moet meenemen? Of gebruik je de slaapzak om mee te nemen in de auto of caravan en/of uit logeren te gaan?
Er zijn twee grote segmenten te onder scheiden. De lichtgewicht slaapzakken die meestal mummy slaapzakken zijn en de gewone slaapzakken. Deze worden ook wel dekenmodel slaapzakken genoemd.

De NOMAD mummy slaapzakken zijn er in verschillende gewichts klassen en deze bepalen ook de warmte isolatie. Dankzij de 3D-Polarshield en de 3D-Helixthermo technologie ben je zelfs bij uiteenlopende temperaturen van voldoende warmte verzekerd. De meeste mummy slaapzakken zijn donzen slaapzakken met 3D Polardown vulling. Omdat de mummy slaapzakken, licht gewicht slaapzakken zijn en weinig volume in nemen zijn ze geschikt voor trekking, biking en andere reisvormen waarbij jezelf de slaapzak meeneemt. Geen #originaladventure is gek genoeg! Deze mummy slaapzakken zijn ook van een Polygiene System voorzien die er voorzorgen dat bacterien en schimmels zich niet in de stof kunnen hechten.

Naast de lichtgewicht slaapzakken heeft NOMAD een uitgebreide selectie ‘gewone’ dekenslaapzakken ook wel kampeer slaapzakken genoemd. Deze dekenmodel slaapzakken variëren zowel in gewicht en warmte isolatie als ook in materiaal voor het binnen en buiten werk. De katoenen slaapzak (katoenen binnenwerk) is een populaire slaapzak omdat hij voor veel doeleinden geschikt is. De NOMAD Blazer Classic is niet voor niets de best verkochte slaapzak.

Voor kinderen heeft NOMAD een uitgebreide collectie kinderslaapzakken. Deze kinderslaapzakken zijn gemaakt met dezelfde hoogwaardige technologie zoals 3D Polarshield en voorzien van leuke prints. Wie wil er niet wakker worden als SleepyHero of SleepyBeauty!